Webshop leasen of huren

Jouw webshop helemaal naar wens voor een vast bedrag per maand

Ja, dat wil ik!
Webshop leasen of huren

Wabon staat voor..

Geen opstart kosten
Vast bedrag per maand
Custom responsive ontwerp
Full service hosting
WooCommerce koppeling
Google Analytics koppeling
Basis zoekmachine optimalisatie

Wil jij een webshop beginnen, maar schrik je van de hoge kosten voor het ontwikkelen van een webshop? Wil jij een online shop met veel mogelijkheden en een design op maat? Bij Wabon kun je een webshop helemaal naar jouw wensen huren vanaf €147 per maand zonder opstartkosten. Wij ontwikkelen je webwinkel en verzorgen zowel het onderhoud als de hosting, zodat jouw online shop up to date en veilig blijft.

WordPress WooCommerce Webshop huren

Webshops die presteren en converteren

Wabon ontwikkelt jouw webwinkel in WordPress WooCommerce. Miljoenen, succesvolle webshops draaien op het populaire WordPress WooCommerce. Wij richten dit systeem zo in dat je makkelijk nieuwe producten kunt toevoegen of artikelen kunt verwijderen. Ook kun je teksten in een handomdraai aanpassen. Je webshop is full responsive en ziet er goed uit op een smartphone, tablet en desktop. Wabon optimaliseert jouw online shop op technisch gebied waardoor de basis goed is om goed in Google te kunnen scoren. We zorgen er tevens voor dat jouw webwinkel gebruiksvriendelijk is, zodat jouw bezoekers converteren. Daarnaast kun je een blog beginnen om bezoekers via Google te trekken en bestaande klanten te infomeren. Verder kun je via Google Analytics zien hoe goed jouw webshop presteert. Je krijgt dit allemaal met een webshopabonnement voor €x per maand zonder opstartkosten.

Zo ontwikkelen we jouw webshop...

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over het huren van een webwinkel bij Wabon? Met het volgende stappenplan ontwikkelen we jouw nieuwe webshop.

1. Planning

We plannen eerst een vrijblijvend intakegesprek om jouw wensen in kaart te brengen.

2. Ontwerpen

Aan de hand van jouw wensen maken we een eerste design. Dit design leggen we aan je voor zodat je feedback kunt geven.

3. Feedback ronde

Met jouw feedback maken we een tweede design, dat we weer aan jou voorleggen. Pas als je helemaal tevreden bent, gaan we door naar de volgende stap.

4. Ontwikkeling

Nu starten we met de ontwikkeling van je webshop in een demo omgeving

5. Demo omgeving

Als je nieuwe webwinkel klaar is, geven we jou je eigen inloggegevens zodat je de webshop kunt vullen met content en producten. Vanaf dit moment gaat je webshopabonnement in.

6. Website online

Nu ben jij aan de beurt. Je vult je webshop met content, zoals de tekst voor de homepage, je producten en contactpagina. Als je klaar bent, dan zetten we je online shop live.

Interesse om een webshop te huren bij Wabon?

Ben jij geïnteresseerd om een webwinkel te huren per maand zonder opstartkosten? Neem dan nu helemaal vrijblijvend contact met ons op.