WordPress-abonnement

Een vast bedrag per maand voor je website of webshop op maat

Vraag website aan
WordPress-abonnement

WordPress is het populairste content management systeem ter wereld. Letterlijk tientallen miljoenen websites en webshops draaien op WordPress terwijl jij dit leest. Wil jij een nieuwe website of webshop laten ontwikkelen dan is WordPress een goede en veilige keuze. Een complete website laten maken kan echter wel prijzig zijn. Wabon ontwikkelt complete websites en webwinkels zonder opstartkosten. Je betaalt alleen een vast bedrag per maand, waarvoor we jouw website onderhouden, hosting verzorgen en helemaal up to date houden.

Website leasen

Je kunt bij Wabon een website huren voor een vast bedrag per maand. Onze websites zijn full responsive, gebruiksvriendelijk en veilig. Wij ontwerpen je website helemaal naar jouw voorkeuren en zorgen dat deze ook technisch goed staat om goed in Google te kunnen scoren. Ook kun je zelf makkelijk content toevoegen of aanpassen.

Meer over website leasen

Webshop leasen

Wij ontwikkelen webshops die presteren en converteren. Wij ontwikkelen jouw webwinkel in WordPress WooCommerce, een systeem dat door miljoenen populaire webshops overal ter wereld gebruikt wordt. Ook is je webwinkel geschikt om met SEO, SEA, social media of andere online marketing kanalen aan de slag te gaan.

Meer over webshop leasen

De voordelen van WordPress

WordPress is veruit de populairste software voor het maken van websites. Hiervoor zijn goede redenen en we leggen je graag de voordelen van WordPress uit.

Gebruiksvriendelijk

WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS. Je kunt zelf eenvoudig aan de slag gaan om pagina’s te maken en aan te passen.

Uitgebreide mogelijkheden

WordPress is ook populair bij ontwikkelaars en daardoor is de functionaliteit van WordPress enorm.

Online marketing

Dit CMS biedt ook de meeste mogelijkheden voor online marketing. Met WordPress heb je een goede basis om goed in Google te scoren.

Doorontwikkeling

WordPress wordt continu verder ontwikkeld, waardoor je met dit CMS altijd up to date blijft.

Responsive

Onze WordPress websites zien er goed uit op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en laptops.

Nieuwsgierig? Neem dan vrijblijvend contact op?

Wil je graag meer informatie of heb je vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Contact ons